Virtor auttaa menestymään

Säiliöt, sekoittimet ja teräs­rakenteet teolli­suudelle

Valmistamme koneen osat, rakenteet ja valmiit laite­kokonaisuudet yli 25 vuoden kokemuksella.

Monipuoliset asennustyöt teolli­suudelle sekä Suomessa että kansain­välisesti.

Teemme vesi­leikkaukset alan viimei­sintä teknologiaa hyödyntäen.

Optimoidut sekoittimet teollisuudelle.

Virtor OyVirtor Oy on 1994 perus­tettu konepaja ja projekti­talo

Suunnittelemme ja valmistamme säiliöt, sekoittimet ja teräs­rakenteet teollisuuden tarpeisiin maailman­laajuisesti. 

Olemme ATEX-laitteiden ainoa sertifioitu valmistaja Suomessa. Sekoitinten suunnittelun ja rakentamisen edellä­kävijöinä olemme Suomen kokeneimpia jo 40 vuoden ajalta.

Yrityksemme tärkeimmät tavoittet ovat laatu ja toimitusvarmuus. Vahvan osaamisen ansiosta pystymme toteuttamaan projektit kustannus­tehokkaasti kaikille teollisuuden­aloille. Kehitämme laadun lisäksi toimintamme ekologisuutta jatkuvasti.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua niin pienille kuin suurille toimijoille – jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Monipuolisella valmistus­teknisellä osaamisella autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.

Kansain­välistä projektin­hallintaa

Virtor Oy:n tavoite on olla merkittävä kumppani kotimaassa ja kansain­välisillä markkinoilla. Olemme toteuttaneet projekteja Suomen lisäksi ympäri maailman, mm. Uruguayssa, Kiinassa, Venäjällä, Etelä-Afrikassa ja Ruotsissa. 

Tarjoamme asiakkaillemme prosessi-ja energia­teollisuuden kompo­nenttien valmistusta, koneen­rakennuksen sarjavalmistusta, suunnittelu­yhteistyötä sekä maailman­laajuista asennus- ja huoltopalvelua. Suuret ja vaativat projektit sekä teräsrakenteet ovat arkipäiväämme.

Ota yhteyttä »

Tuotteitamma käyttävät mm. seuraavat teollisuudenalat:

  • Selluteollisuus
  • Kemianteollisuus
  • Maaliteollisuus
  • Kaivosteollisuus
  • Paperiteollisuus
  • Ruokateollisuus
  • Lääke­teollisuus
  • Energia-ala

Hoidamme koko toimitus-/palveluketjun suunnittelusta tehdas­valmistukseen ja pintakäsittelyyn sekä teollisuus­asennukseen asti. Laajan verkostomme avulla pystymme toteuttamaan asiakkaidemme vaati­vimmatkin odotukset maailman­laajuisesti.

Ota yhteyttä »

Virtor rekrytoi 

Projektitalona rekrytoimme jatkuvasti uusia työn­tekijöitä. Haemme osaajia mm. Seuraaviin tehtäviin: projekti­päällikkö, projekti-insinööri, tuotannon työn­johtaja, hitsari, ostaja.

Jos kiinnostuit ja olet valmis haasteisiin, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: vesa.nordfors@virtor.fi